• Gratis verzenden vanaf €75
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad

Welkom bij Hout-doe duurzaam- en beter speelgoed

Welkom in de grootste webwinkel van Nederland voor echt houten speelgoed. Bestel uw houten speelgoed gemakkelijk online. Betaal  in de webwinkel www.hout-doe.nl en kies voor toesturen met Post NL. Ook kunt u ervoor kiezen om uw houten speelgoed af te halen in de winkel.

Bij verzenden per post rekenen we GEEN VERZENDKOSTEN VANAF EUR 75.-- !

Bestellingen op een werkdag voor 15.00 uur worden normaal gesproken de zelfde dag met Post NL verstuurd. Indien een product uit de winkel moet komen kan verzending 1 a 3 werkdagen langer duren. Klik voor een "live" blik in onze winkel op Rondkijken  Alles wat U op de site direct kunt bestellen is bij ons op voorraad. Retourzenden kan maar is altijd voor uw rekening.

We hebben geen telefonische helpdesk voor de webwinkel. Mail ons via info@hout-doe.nl  Kijk- en bestel op de website: www.hout-doe.nl of bezoek onze winkel waar U natuurlijk kunt zien, voelen, beleven en volop kunt vragen.

Nieuws
Eindelijk is het zo ver: Hout-doe Leidsche Rijn Centrum gaat verhuizen. Morgen is de laatste dag in de oude winkel aan de Parijsboulevard. Vanaf dinsdag 15 april openen wij onze deuren in de spiksplinternieuwe winkel aan de Luxemburgpromenade 138. Een prachtig nieuw licht pand waar ons speelgoed veel beter kan worden gepresenteerd. Na 6 jaar te zijn gegroeid aan de Parijsboulevard krijgen wij nu de kans om te verhuizen naar deze geweldige plek midden in het centrum, waar we heel bij mee zijn.
Door het veranderende winkel- en koopgedrag van onze klanten en personeelstekort hebben we onze openingstijden van de winkel in Den Bosch, Minderbroedersstraat 27, 5211 EL 's-Hertogenbosch aangepast. Vanaf nu zijn onze openingstijden in Den Bosch als volgt: - maandag, dinsdag en woensdag gesloten; - donderdag tot en met zaterdag dag van 10.00 uur tot 17.00 uur - zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Bestellen kan natuurlijk nog steeds alle dagen in de webwinkel waarbij kosteloos afhalen in de winkel dan een optie is. Uiteraard kunnen we het ook thuisbezorgen.
Voor het betere creatieve- en knutselmateriaal is Hout-doe duurzaam speelgoed al jaren een vertrouwd adres. Afgelopen jaar hebben wij en aantal merken onderzocht op Duurzaamheid, Prijs- kwaliteit en aantrekkelijkheid en natuurlijk productieherkomst. Wij hebben ervoor gekozen om met diverse oude vertrouwde merken te stoppen en gaan vanaf nu vol werken met: het Nederlandse merk SES-Creative, het Franse merk Djeco en het Amerikaanse merk Crayon Rocks. Hiermee zetten we samen weer een stapje verder in een duurzamere wereld. Kom, kijk en knutsel. https://youtu.be/WfqyOxC8wh8