• Gratis verzenden vanaf €75
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad

Welkom bij Hout-doe duurzaam- en beter speelgoed

Welkom in de grootste webwinkel van Nederland voor echt houten speelgoed. Bestel uw houten speelgoed gemakkelijk online. Betaal  in de webwinkel www.hout-doe.nl en kies voor toesturen per post. Ook kunt u ervoor kiezen om uw houten speelgoed af te halen in een van onze winkels.  Samen maken we er gewoon weer een speelbaar jaar van! 

Bij verzenden per post rekenen we GEEN VERZENDKOSTEN VANAF EUR 75.-- !

Bestellingen op een werkdag voor 15.00 uur worden normaal gesproken de zelfde dag met Post NL verstuurd. Indien een product uit een van de winkels moet komen kan verzending 1 a 3 werkdagen langer duren. Klik voor een "live" blik in onze winkel op Rondkijken  Alles wat U op de site direct kunt bestellen is bij ons ook daadwerkelijk op voorraad. Retourzenden is altijd voor uw rekening.

We hebben geen telefonische helpdesk voor de webwinkel. Mail ons via info@hout-doe.nl  Kijk- en bestel op de website: www.hout-doe.nl of bezoek een van onze winkels waar U kunt zien, voelen, beleven en volop kunt vragen.

Aanbevolen producten

Groene houten bakfiets vierwie...

Groene houten bakfiets. Kwalitatief zeer mooie en stoere houten bakfiets in groen afgewerk...
€119,95

Keez bordspel 2, 4 en 6 pers....

Prijs-kwaliteit onze beste Keez set. Een twee, vier en zespersoons-spel in een degelijke h...
€59,95

Trybike houten 2 en 3-wieler l...

Trybike is een 4-in-1 loopfiets, waarmee kinderen vanaf 12 maanden leren lopen en fietsen....
€169,95
Nieuws
Shopwaarschuwing: Volgende week zaterdag, elluf november (11-11) viert Den Bosch de start van het Carnavalsseizoen. De stad wordt dan letterlijk ingenomen door een grote massa hossende, springende en feestende mensenbende. Houdt U van een fisje kom dan gerust naar de stad, wilt U echter lekker 5 december shoppen dan raden wij U aan om uw planning om te gooien en het komend weekend naar de stad te komen. Dus: 4 november winkel-code groen en 11 november winkel-code rood. Alternatief is een bezoek aan onze winkel in Utrecht of lekker thuis op www.hout-doe.nl
Op Nijntjes verjaardag, woensdag 21 juni as, opent in Utrecht het vernieuwde Nijntje museum. Het Museum is verbouwd en vergroot en uitgebreid met een heus Nijntje museumcafé, een 360 graden projectieruimte en nieuwe themaruimtes 'de boerderij' en 'de winkel van Betje Big'. Het oorspronkelijke Nijntje museum, geopend in 2016, bleek te klein. Daarom werd besloten het museum uit te breiden. Het Nijntje museum is speciaal voor peuters en kleuters en blijft dicht bij hun belevingswereld. Kinderen kunnen er spelenderwijs leren door middel van kunst, taal en beweging. Er zijn voorleesmomenten en rondleidingen. Het Nijntje museum staat dicht bij het atelier van Dick Bruna aan de Agnietenstraat 2. www.nijntjemuseum.nl Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 10.00-17.00 uur https://hout-doe.nl/nl/nijntje-1
Door veranderende klantbehoeftes is het winkelbezoek aan onze winkel in Schijndel en in tegenstelling tot de winkels in Den Bosch en in Utrecht de afgelopen jaren teruggelopen. Daar staan stijgende kosten voor personeel, inkoop en energie tegen over. Hierdoor is het niet langer haalbaar om de winkel in Schijndel dagelijks open te houden en te bemensen. Na de corona periode is de winkel nog een tijd op zaterdag open geweest. Na de verhuizing van onze buren Electo-World afgelopen najaar nam de traffic ook op zaterdag nog verder af en hebben we besloten de winkel in Schijndel niet meer permanent open te houden. Uiteraard blijft de webwinkel in Schijndel wel open, bezorgen we thuis en ook kan er op afspraak worden afgehaald. Voor het voelen, zien en beleven van al het speelgoed alsmede voor goed en eerlijk advies is en blijft de winkel in Den Bosch natuurlijk een goed alternatief.