• Gratis verzenden vanaf €35
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad
RSS

Nieuws

De verkoop van bamboeservies aan consumenten is formeel nog gewoon toegestaan maar in onze ogen niet meer maatschappelijk verantwoord. Hout-doe is daarom per onmiddellijk gestopt met de verkoop. De toepassing van Bamboe (ongemalen)als houten plank en bv. in loopfietsjes valt hierbuiten. Serviesjes van Melamine en andere kunststof vallen ook buiten deze discussie omdat daarvan de slechte biologische afbreekbaarheid en dus de mindere mate van duurzaamheid, de schadelijkheid voor de planeet, algemeen bekend wordt verondersteld.
Klik en pik (op) bij Hout-doe. Vanaf deze week is het ophalen bij de winkels van Hout-doe in Schijndel, Den Bosch en Utrecht mogelijk op afspraak op woensdag en zaterdag.
Vandaag kregen we van Post-NL het volgende bericht: ""Beste klant, als gevolg van de landelijke lockdown is de topdrukte bij PostNL voorlopig niet voorbij. De aanhoudende drukte heeft gezorgd voor een vertraging in de bezorging van een groot aantal pakketten. PostNL doet er alles aan om deze vertragingen zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het eventuele ongemak." Omdat het toch ook of juist nu fijn is om uw cadeautjes op de juiste dag te kunnen geven of te laten bezorgen adviseren wij U om uw cadeautjes een week of eerder voor de gewenste datum te bestellen. Op deze manier blijft "geven" voor iedereen een feest. Als U in de webwinkel besteld kunnen wij de cadeautjes leuk inpakken met het standaard lieveheersbeestje erop en ook kunt U een door ons hand geschreven kaart bij het cadeau laten voegen zodat U maximaal corona-proof te werk gaat.
Afhalen gaan we vervangen door thuisbezorgen! Mail of bel: 06-22446621 of het jou bekende winkelnummer. Waar eerst afhalen buiten bij voordeur van de winkel toegestaan leek is nu duidelijk dat dit niet de bedoeling is. Uiteraard willen we de Coronamaatregelen nadrukkelijk volgen en meewerken aan terugdringen van besmettingen maar vinden we het ook belangrijk dat mensen hun verjaardags-kerstcadeautjes thuis of bij het feestvarken kunnen krijgen. Bezoekjes zijn al niet mogelijk en het is dan wel heel fijn om een cadeautje te kunnen geven of krijgen. Maak ook gebruik van de mogelijkheid om het Cadeautje via de webwinkel meteen bij de ontvanger thuis te laten bezorgen! www.hout-doe.nl
Vanaf vandaag zijn we Corona begrijpelijkerwijs gesloten met onze winkels. Bij onze winkels in Utrecht, Den Bosch en ook sinds morgen weer in Schijndel is afhalen van kerstcadeaus op afspraak mogelijk!
Nu nog meer betaalmogelijkheden bij Hout-doe.nl Per vandaag kan er bij Hout-doe.nl naast IDEAL ook betaald worden met creditcards van Visa, Mastercard en American Expresse. Daarnaast kunnen buitenlandse betaling nu ook rechtstreeks worden gedaan met Apple Pay (Duitsland, Frankrijk, Italie, Oostenrijk, Spanje en 30 andere landen), SOFORT Banking (Duitsland en 7 andere landen), Bancontact (Belgie), INGHOME Pay (Belgie), EPS, (Oosterrijk), Przelewy 24, (Polen).