• Gratis verzenden vanaf €75
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad

Crayon rocks

Crayon Rocks heeft als belangrijkste doel om kinderen in staat te stellen te creëren wat ze zich voorstellen met rijke, blendbare kleuren; voor de ontwikkeling van de pengreep; en om onze planeet te ondersteunen met behulp van duurzame bronnen die milieuvriendelijk zijn.  Crayonrocks zijn ongeveer 3 cm lang, helder en vol van kleur en makkelijk door en over elkaar te gebruiken.
 De natuurlijke sojawax krijtjes zijn gemaakt in de VS van lokaal geteelde soja en gekleurd met natuurlijke mineralen pigmenten. Het formaat is speciaal ontworpen t.b.v. de betreffende 3 puntsgreep. Ze leren kinderen eenvoudig een goede grip aan.
De krijtjes liggen prettig in de hand en de vorm maakt het mogelijk om ook met kleine vingertjes te kleuren en grote bewegingen te maken waardoor je prachtige kleurrijke beelden kunt creëren. Ergotherapeuten en Fysiotherapeuten verwijzen graag door naar Crayon Rocks, omdat er al goede resultaten zijn behaald om de fijne motoriek van kinderen te ontwikkelen of te verbeteren. Ze zijn geliefd bij kleuterleerkrachten en leerkrachten uit groep 3 en 4.
Crayon Rocks® is ontwikkeld door een Amerikaanse lerares Barbara Lee, die werkte met kinderen met een motorische of emotionele beperking.
Voordelen:
Helpen de pengreep bij jonge kinderen ontwikkelen
- Geeft makkelijk kleur af op papier
- Kleuren plakken niet op elkaar, zoals bij gewone waskrijtjes.
- Paraffine vrij
- Soja gebruikt die GMO vrij is.
- Ook voor kinderen met een glutenallergie veilig
- Verbeter de pengreep
 
 
Sorteren op

Vetkrijt Soja Bleu Velvet 8 kl...

€12,95

Vetkrijt Soja Cotton Muslin 16...

€19,95

Vetkrijt Soja Cotton Muslin 32...

€29,95

Vetkrijt Soja Cotton Muslin 8 ...

€12,95

Vetkrijt Soja Crayonbox 4x16 k...

€52,95

Vetkrijt Soja Red Velvet 16 kl...

€19,95