• Gratis verzenden vanaf €75
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad

Welkom bij Hout-doe duurzaam- en beter speelgoed

Welkom in de grootste echte houten speelgoed-webwinkel van Nederland. Bestel en betaal  in de webwinkel www.hout-doe.nl en kies voor toesturen per post of voor afhalen in een van onze Hout-doe winkels naar keuze.  Samen maken we er gewoon weer een speelbaar jaar van! 

Bij verzenden per post rekenen we GEEN VERZENDKOSTEN VANAF EUR 75.-- !

Bestellingen op een werkdag voor 15.00 uur worden normaal gesproken de zelfde dag met Post NL verstuurd. Indien een product uit een van de winkels moet komen kan verzending 1 a 3 werkdagen langer duren. Klik voor een "live" blik in onze winkel op Rondkijken  Alles wat U op de site direct kunt bestellen is bij ons ook daadwerkelijk op voorraad. Retourzenden is altijd voor uw rekening.

We hebben geen telefonische helpdesk voor de webwinkel. Mail ons via info@hout-doe.nl  Kijk- en bestel op de website: www.hout-doe.nl of bezoek een van onze winkels waar U kunt zien, voelen, beleven en volop kunt vragen.

Aanbevolen producten

Poppenwagen hout vintage roze ...

Vintage! Deze klassieke poppenwagen uit groot moeders tijd is een geliefd speelgoed bij ve...
€129,95

Groene houten bakfiets vierwie...

Groene houten bakfiets. Kwalitatief zeer mooie en stoere houten bakfiets in groen afgewerk...
€109,95

Keez bordspel 2, 4 en 6 pers....

Prijs-kwaliteit onze beste Keez set. Een twee, vier en zespersoons-spel in een degelijke h...
€59,95

Trybike houten 2 en 3-wieler l...

Trybike is een 4-in-1 loopfiets, waarmee kinderen vanaf 12 maanden leren lopen en fietsen....
€169,95
Nieuws
Alle winkels Hout-doe weer open -zaterdag 22 januari 2022
Per vandaag zaterdag 22 januari 2022 zijn alle winkels van Hout-doe weer open., Na de verplichte coronasluiting sinds vorig jaar 18 december zijn de winkels in Den Bosch en Utrecht Leidsche Rijn vorige week zaterdag al open gegaan. Vandaag is de winkel in Schijndel daar bijgekomen en voortaan elke zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend zodat nu weer op drie plaatsen het betere en houten speelgoed kan worden beleefd, afgerekend en meegenomen. Vooralsnog sluiten de winkels dagelijks om 17.00 uur. Voor de reguliere openingstijden kijkt U op onze website.
Voorbereiden op coronasluiting Hout-doe -donderdag 25 november 2021
Lieve klanten, onze winkels zijn weer tot de nok toe gevuld, Sint kan nog steeds komen kijken, kiezen en kopen. Kom gerust MAAR houdt afstand van elkaar en respecteer het maximaal aantal klanten dat we toelaten. Kom later als t rustiger is terug of wacht even tot er weer ruimte is. Laat je niet opjutten door de Black Friday en ben ook niet bang dat je een cadeautje misloopt want als we voor de Corona dicht moeten dan gaan we jullie weer rechtstreeks thuis beleveren.
De gemeente Den Bosch heeft Gisteren een vergunning verleend om de Bossche binnenstad morgen volledig om te bouwen tot een carnavalsstad voor 25.000 uitverkorenen waardoor winkelen op deze donderdag in de stad in redelijkheid niet meer mogelijk is. Alles Coronaproof dat natuurlijk wel !? Een polonaise met 1,5 meter tussenruimte en mondkapjes op lijkt me wel een heeel lange polonaise worden maar ok. Heel veel plezier en de verontschuldiging aan al onze klanten die morgen even geen Sint-inkopen kunnen komen doen. Burgemeester Mikkers wensen we beterschap met zn buikpijn.