• Gratis verzenden vanaf €75
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad

Welkom bij Hout-doe duurzaam- en beter speelgoed

Welkom in de grootste webwinkel van Nederland voor echt houten speelgoed. Bestel uw houten speelgoed gemakkelijk online. Betaal  in de webwinkel www.hout-doe.nl en kies voor toesturen met Post NL. Ook kunt u ervoor kiezen om uw houten speelgoed af te halen in de winkel.

Bij verzenden per post rekenen we GEEN VERZENDKOSTEN VANAF EUR 75.-- !

Bestellingen op een werkdag voor 15.00 uur worden normaal gesproken de zelfde dag met Post NL verstuurd. Indien een product uit de winkel moet komen kan verzending 1 a 3 werkdagen langer duren. Klik voor een "live" blik in onze winkel op Rondkijken  Alles wat U op de site direct kunt bestellen is bij ons op voorraad. Retourzenden kan maar is altijd voor uw rekening.

We hebben geen telefonische helpdesk voor de webwinkel. Mail ons via info@hout-doe.nl  Kijk- en bestel op de website: www.hout-doe.nl of bezoek onze winkel waar U natuurlijk kunt zien, voelen, beleven en volop kunt vragen.

Aanbevolen producten

Groene houten bakfiets vierwie...

Groene houten bakfiets. Kwalitatief zeer mooie en stoere houten bakfiets in groen afgewerk...
€119,95

Keez bordspel 2, 4 en 6 pers....

Prijs-kwaliteit onze beste Keez set. Een twee, vier en zespersoons-spel in een degelijke h...
€59,95

Trybike houten 2 en 3-wieler l...

Trybike is een 4-in-1 loopfiets, waarmee kinderen vanaf 12 maanden leren lopen en fietsen....
€169,95
Nieuws
Door het veranderende winkel- en koopgedrag van onze klanten en personeelstekort hebben we onze openingstijden van de winkel in Den Bosch, Minderbroedersstraat 27, 5211 EL 's-Hertogenbosch aangepast. Vanaf nu zijn onze openingstijden in Den Bosch als volgt: - maandag, dinsdag en woensdag gesloten; - donderdag tot en met zaterdag dag van 10.00 uur tot 17.00 uur - zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Bestellen kan natuurlijk nog steeds alle dagen in de webwinkel waarbij kosteloos afhalen in de winkel dan een optie is. Uiteraard kunnen we het ook thuisbezorgen.
Voor het betere creatieve- en knutselmateriaal is Hout-doe duurzaam speelgoed al jaren een vertrouwd adres. Afgelopen jaar hebben wij en aantal merken onderzocht op Duurzaamheid, Prijs- kwaliteit en aantrekkelijkheid en natuurlijk productieherkomst. Wij hebben ervoor gekozen om met diverse oude vertrouwde merken te stoppen en gaan vanaf nu vol werken met: het Nederlandse merk SES-Creative, het Franse merk Djeco en het Amerikaanse merk Crayon Rocks. Hiermee zetten we samen weer een stapje verder in een duurzamere wereld. Kom, kijk en knutsel. https://youtu.be/WfqyOxC8wh8
Shopwaarschuwing: Volgende week zaterdag, elluf november (11-11) viert Den Bosch de start van het Carnavalsseizoen. De stad wordt dan letterlijk ingenomen door een grote massa hossende, springende en feestende mensenbende. Houdt U van een fisje kom dan gerust naar de stad, wilt U echter lekker 5 december shoppen dan raden wij U aan om uw planning om te gooien en het komend weekend naar de stad te komen. Dus: 4 november winkel-code groen en 11 november winkel-code rood. Alternatief is een bezoek aan onze winkel in Utrecht of lekker thuis op www.hout-doe.nl