• Gratis verzenden vanaf €75
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad

Haba knikkerbaan Kullerbü 2+

Kullerbü is een flexibel uitbreidbaar HABA-speelsysteem, dat bestaat uit kleurrijke knikkerbanen en speelbanen voor Kullerbü-voertuigen. Door hun grote delen, die niet ingeslikt kunnen worden (Ø knikker 4,6 cm), bieden ze ook kinderen vanaf 2 jaar al veilig speelplezier. Ook oudere kinderen vinden Kullerbü interessant en spannend, aangezien de Kullerbü-elementen met leuke effecten en mooie illustraties flexibel onderling gecombineerd kunnen worden. Dat stimuleert de creativiteit en fantasie van de kinderen en zet hen aan tot experimenteren.
Een andere bijzonderheid is het uitgekiende kliksysteem, dat van de opbouw van de Kullerbü-banen kinderspel maakt en tegelijkertijd voor stabiliteit zorgt. Dankzij de zuilen van diverse hoogten loopt alles vlotjes: zij geven de knikkers snelheid.

Op de Kullerbü-knikkerbanen bereiken de knikkers een topsnelheid en beleven knikker Paul en zijn vrienden de spannendste effecten. De Kullerbü-speelbanen zorgen voor nieuw, grenzeloos rijplezier: hier scheuren de kleurrijke knikkercabrio's met gierende banden voorbij. De Kullerbü-knikkers kunnen nu niet alleen rollen, maar ook 'instappen' en zich door de kinderen langs de baan laten duwen. Maar let op: uit de luwte komt op volle snelheid een bolide met vliegwielmotor aangestormd! Als hij even in gang geduwd wordt, rijdt hij alleen verder.
Voor knikker Paul gaat het nu echt in tomeloze vaart. Gelukkig heeft hij versterking van Torre Tornado, Greetje Giechel, Vinny Vroem en een boel andere, spannende effectknikkers.

Kullerbü is een perfecte combinatie van houten en kunststof onderdelen, waarbij bewust de voordelen van elk materiaal worden benut. De knikkers, zuilen, bochten, rechte baanstukken en hellingen van beukenhout en de effectelementen van triplex, zijn stabiel en garanderen dat het Kullerbü-speelsysteem van HABA duurzaam speelgoed voor de hele kindertijd – en veel langer – is. Hout is een fantastische grondstof, waarmee ontelbare speelideeën voor kinderen omgezet kunnen worden. Houten speelgoed is niet toevallig sinds het bestaan van de onderneming een onmisbaar onderdeel van het HABA-assortiment.
Elementen die door hun vorm of functie niet uit hout gemaakt kunnen worden, vervaardigen wij uit kunststof – zo bijvoorbeeld de flexibele verbindingsstukken of de gele, steile knikkerhellingen waarlangs knikker Paul razendsnel omlaag suist.
Omdat de kleine Kullerbü-bouwmeesters het liefst meteen beginnen te spelen, hebben onze ontwerpers een systeem ontwikkeld waardoor de opbouw letterlijk kinderspel is.

Sorteren op

Knikkerbaan Kullerbu Buitelbaa...

Beginnersset voor de allerkleinsten, vanaf 2 jaar.
€29,95

Knikkerbaan Kullerbu Rollen op...

De baby-boerderijdieren zijn weggelopen van de Boerderij! Door niemand opgemerkt, toen ze ...
€99,95

Knikkerbaan Kullerbu Windmolen...

Grote, flexibel uit te breiden knikkerbaanspeelwereld met veel effecten. Vanaf 2 jaar.
€99,95

SALE!!! uitbreidingsset zuil...

KORTING 35% •leuke uitbreiding voor alle Kullerbü-banen •voor het bouwen van kni...
€21,95 €14,25

Kullerbu Knikkerbaan Greetjes ...

Deze Haba knikkercabrio garandeert grenzeloos Kullerbü-rijplezier. U heeft plaats voor kni...
€11,95

Kullerbu Knikkerbaan - Ladderw...

Brandweer-ladderwagen, onmisbaar op de Kullerbu knikkerbaan, voor reddingswerkzaamheden en...
€14,95

Kullerbu Knikkerbaan - Basisdo...

Een supermooie knikkerbaan, waarbij knikkers in de file staan totdat jij ze weer door laat...
€89,95