• Free shipping from €75
  • Delivery time 1 to 2 days
  • Secure payment
  • Supply from stock

Trybike houten 2 en 3-wieler loopfiets 2-in-1, bruin zadelhoesje en kinbeschermer

Trybike is een 4-in-1 loopfiets, waarmee kinderen vanaf 12 maanden leren lopen en fietsen. De eerste stand is de lage driewieler. In de tweede stad is de Trybike een lage tweewieler. Als kinderen 3 a 4 jaar zijn, en het zadel niet meer hoger kan, is het tijd voor de derde stand: de hoge tweewieler. De vierde stand is de hoge stand maar dan als driewieler. In deze laatste stand is de Trybike uniek en zeer zeker ook geschikt voor grotere kinderen met een beperking.
Manufacturer: Trybike
Availability: In stock
SKU: CO-TBW-3-BRN
€169.95

Deze 4-in-1 loopfiets is ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co en samengesteld na jarenlange expertise met loopfietsen. Co & Co heeft bewust gekozen voor de beste materialen, mooie details en een hoogwaardige afwerking. 

Met de Trybike , een 4-in-1 loopfiets, leren kinderen vanaf 12 maanden lopen en fietsen. De eerste stand is de lage driewieler. In de tweede stad is de Trybike een lage tweewieler. ls kinderen 3 a 4 jaar zijn, en het zadel niet meer hoger kan, is het tijd voor de derde stand: de hoge tweewieler. De vierde stand is de hoge stand maar dan als driewieler. Deze laatste is zeer zeker ook geschikt voor grotere kinderen met een beperking.

Product tags