• Gratis verzenden vanaf €75
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad

Ugears

Zelfvoortstuwende Mechanische Houten Modellen.

UGears is een unieke combinatie van hout en mechanica. Het is een origineel en populair cadeau en een slim hobby-idee.

De kwaliteit van de onderdelen is zeer hoog -een lasermethode wordt gebruikt voor het voorsnijden van de delen. Alle stukjes zijn dus al uitgesneden en kunnen gemakkelijk met je handen uit het bord gedrukt worden. Alle stappen van de bouw worden in zeer gedetailleerde stap-voor-stap instructies geïllustreerd.

 De kleine startup onderneming UGears opende 2014 zijn deuren en heeft sindsdien het idee van houten mechanische modellen werkelijkheid gemaakt. Sommige modellen zijn ontwikkelde prototypes, anderen zijn de unieke versies van historische mechanismes. Het bedrijf heft zijn eigen werkplaats in een buitenwijk van Kiev (Oekraïne). Ondertussen zijn er ongeveer vijftig verschillende modellen beschikbaar en meer in ontwikkeling.


Wij van UGears NL zijn de gecertificeerde hoofd distributeur van UGears voor Nederland en België en wij werken nauw samen met de ontwikkelaars in de Oekraïne. Wj helpen hun om hun fantastische producten zo goed mogelijk in Nederland beschikbaar te maken. Zo hebben wij altijd als één van de eersten beschikking over de nieuwste modellen vers van de pers.

Alle modellen worden van hoogkwalitatief, milieuvriendelijk multiplex gemaakt. De onderdelen zijn gemakkelijk uit hun vormen te drukken. Om de modellen in elkaar te zetten is geen lijm nodig en ook geen speciaal gereedschap. Dankzij onze precieze werkwijze kunnen alle werkstukken met gemak in een afgerond model omgezet worden. De specifieke manier om onderdelen met elkaar te verbinden is door ons bedacht, ontwikkeld en vastgelegt in een patent.

Elk model is niet alleen een constructie maar een weerspiegeling van de ideeën die gevormd zijn tijdens zijn ontwikkeling. Wanneer je het stuk voor stuk in elkaar zet, onthul je de essentie van dit idee. Je herbeleeft het ontstaan van het idee. Er is iets eeuwig fascinerends in het samenspel van tandwielen. Interessant mechanisch ontwerp zorgt altijd voor verbazing over hoe het werkt. Bij het ontwerpen van elk model hoopten wij dat het niet alleen een stuk speelgoed zou worden maar een stuk design voor in je thuis. Onze missie - onvergetelijke momenten creëeren. Met teamwork zijn onze modellen een plezier voor alle leeftijden. Wij willen ouders en hun kinderen bij elkaar brengen.

Sorteren op

SALE!!! Ugears Trailer voor ...

KORTING 35% Modelbouw trailer voor achter de Ugears Heavy Boy Truck VM-03. De tr...
€30,95 €20,10