• Gratis verzenden vanaf €35
  • Levertijd 1 a 2 dagen
  • Veilig betalen met IDeal
  • Levering uit vooraad

Afhaal blijft mogelijk bij Hout-doe winkels CORONAPROOF

dinsdag 15 december 2020

Door de verplichte winkelsluiting wordt het voor mensen die niet graag digitaal winkelen haast onmogelijk om nog leuke cadeautjes te kopen voor de kerst. Om deze mensen tegenmoed te komen hebben we geïnformeerd wat nog wel mogelijk is om toch 100% veilig en verantwoord en ruim binnen de  Coronaregels te doen.

Afhalen van bestellingen blijft toegestaan mits natuurlijk alle andere regels worden nageleefd  1,5 meter,  kom zoveel mogelijk alleen en kom niet als je klachten hebt.

Via de winkeltelefoon kun je overleggen wat je wenst op te halen, de medewerksters kunnen je als vanouds advies en tips geven. Je geeft je wensen door aan de telefoon en wij zetten je cadeautjes voor je klaar zodat je deze op het afgesproken tijdstip kunt komen ophalen bij de voor jou vertrouwde winkel. Natuurlijk worden deze graag voor je ingepakt in Kerst of een ander passend cadeaupapiertje.

De winkel in Schijndel was al vanaf maart gesloten omdat we in de winkel de 1,5 meter regel niet konden waarmaken. Om te voorkomen dat mensen nu naar Den Bosch zouden moeten is ook afhalen in Schijndel vanaf morgen weer mogelijk.

Uiteraard kan ook iedereen blijven bestellen via de webwinkel www.hout-doe.nl vanaf 35 euro bezorgen we zoizo gratis en als je besteld via de webwinkel en je geeft aan dat je wil komen ophalen in de winkel kan dat ook gratis. Wij bellen je dan voor het maken van een afspraak.

Plaats uw commentaar