• Kostenloser Versand ab 35 €
  • Lieferzeit 1 bis 2 Tage
  • Sichere Bezahlung
  • Lieferung ab Lager

Choroi

Al ruim 50 jaar ontwikkelt Choroi (musici, muziekpedagogen, instrumentenmakers en medewerkers in heel Europa) innovatieve muziekinstrumenten, die uitnodigen tot creatief bespelen en echt luisteren. De bijzondere speelmogelijkheden geven direct toegang tot zowel moderne als traditionele muziek. Choroi is heden ten dage wereldwijd een begrip voor muziekinstrumenten van hoge kwaliteit.

Wat de Choroi muziekinstrumenten bijzonder maakt, is hun verbindende, met de omgevende ruimte communicerende klank. Speciale akoestische organen in het binnenwerk van de instrumenten dragen aan deze ruimtelijke klankervaring bij. Zoals natuurlijk ook de gekozen materialen doen. De innerlijke kwaliteit van het materiaal, zijn verborgen ziel, klinkt steeds mee en raakt een snaar in ons, die muziek nog intuïtief herkent.

Dankzij de zorgvuldig uitgezochte materialen en ambachtelijke bouwwijze brengen de Choroi instrumenten de bijzonder klankkwaliteiten die in het hout of metaal aanwezig zijn, tot klinken. Die levendigheid van het materiaal, het grote vakmanschap en de eenvoudige manier van bespelen maken deze instrumenten zeer geschikt voor pedagogisch en therapeutisch gebruik.

De meeste Choroi muziekinstrumenten zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen. Zoals bijvoorbeeld de kinderharpen en -lieren met hun open klankkasten. En ook de grote familie fluiten, van intervalfluit tot en met de nieuwe Alto F-fluit doen recht aan de verschillende muzikale vaardigheden.

Anzeigen nach
Anzeige pro Seite

Choroi Diaronne, diatonisch kl...

De Choroi-klokkenspellen (klankspellen) zijn voornamelijk voor kleine kinderen ontwikkeld....
€99,95